Vrijdag 14 juni is het zover… Dan gaat Oerol 2019 van start waar voor het eerst het resultaat te zien zal zijn van een mooie samenwerking tussen muzikant en theatermaker Mees en mij: de theatervoorstelling Ieder z’n ding en mijn foto-expositie Dierbaar in het om het theater van Mees op het festivalterrein Westerkeyn.

Onafhankelijk van elkaar bleken Mees en ik al geruime tijd gefascineerd te zijn door de betekenis die voorwerpen voor mensen kunnen hebben. Toen we dat van elkaar ontdekten, besloten we de handen ineen te slaan en op pad te gaan met de vraag: Wat is jouw meest dierbare object en waarom?

En wat gaan er toch bijzondere verhalen schuil achter de meest uiteenlopende objecten! Mees heeft zich erdoor laten inspireren voor haar nieuwe theatervoorstelling en ik heb iedereen met hun meest dierbare object geportretteerd.

Wil je horen, beleven en zien hoe groots, eenvoudig of verrassend een dierbaar object kan zijn? Pak de boot en kom naar Oerol, zegt het voort en neem natuurlijk je dierbaren mee!

We zien jullie graag!

Met dank aan: Eelke, Hennie, Helen, Elly, Kristian, Martin, Chantal, Peter, Judith, Micha, Hans, Eline, Yda, Leon, Michiel en Jolien.

Deze première op Oerol 2019 is nog maar het begin, want eenmaal aan het verzamelen, kunnen we er geen genoeg van krijgen. Mees denkt aan een avondvullende voorstelling, ik aan een boek. Samen dromen we ervan ons dierbare project door het hele land te laten reizen, zodat foto’s en voorstelling door iedereen te bewonderen zijn!

 

Klik op de afbeelding voor het volledige beeld